Geërfdenconcert

Geërfdenconcert: Isseltaler Musikanten Verzorgd door de Zoomerij Op zondag 30 juni treden de Isseltaler Musikanten op tijdens de Geërfdenvoorstelling in de Muziektent in Velp aan de Overbeeklaan. In 2022 vierde […]

Goldene Klänge aus Böhmen

Blaasorkest Die Zwei Dörfer presenteert op zondagmiddag 13 oktober 2024 in DOK6 Theater in Panningen een Böhmische middag onder de naam ‘Goldene Klänge aus Böhmen’. Het programma wordt ingevuld door Blaasorkest Die Zwei Dörfer uit Neerkant en de Isseltaler Musikanten onder leiding van Cyrille van Poucke uit het Gelderse Rheden.

‘Sonsbeek Dubbel’ met de Isseltaler Musikanten en Klarendal Jazzorkest

Onder de naam ‘SONSBEEK DUBBEL’ laat Jan-Joris Heling, de organisator van Sonsbeekvlotconcerten twee orkesten optreden, welke actief zijn in verschillende muziekstijlen en op deze wijze voor het publiek, maar ook voor de muzikanten een crossoverfunctie creëren.  Met een kwalitatief hoogstaande programmering van het festival wordt de blaasmuziek én de bigbandmuziek gepromoot.

𝗪𝗜𝗝 𝗭𝗢𝗘𝗞𝗘𝗡 𝗘𝗘𝗡 𝗧𝗥𝗢𝗠𝗣𝗘𝗧𝗧𝗜𝗦𝗧/FLÜGELHORNIST 𝗘𝗡 𝗘𝗘𝗡 (𝗕𝗔𝗦)𝗧𝗥𝗢𝗠𝗕𝗢𝗡𝗜𝗦𝗧 (𝗠/𝗩)

De Isseltaler Musikanten zijn op zoek naar een trompettist en een (bas)trombonist

De Isseltaler Musikanten zijn op zoek naar een solo-trompettist en een bas)trombonist om ons orkest te versterken. Bij ons kun je niet alleen muziek maken, maar ook deel uitmaken van een gezellige en enthousiaste groep collega-muzikanten.

Isseltaler Musikanten op de Zwarte Cross Tirolertent

De Isseltaler Musikanten spelen weer in de Tirolertent op de Zwarte Cross

“Liebe Leute, haben sie allwehr Sinn in schnoeihard lossgehen und richtig Schik machen in die Tirolertent?!? Toeter Thijs, DJ Elmo, Hansi Berger aus Bayern en een hele mikmak bloazers staan in ieder geval al te trappelen om er een dicke fette Party van te machen in de gemütlichste tent van de hele Zwarte Cross. Zet je Lederhosen alvast in het vet, schud het stof van je Dirndl-jurk, pak er een goeie pul gerstenat bij en zet je jodelchakra wagenwijd open. Op vrijdagavond 19 juli zijn de Isseltaler Musikanten er klaar voor om de Achterhoekse Alpen te beklimmen.”

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info