Isseltaler Musikanten op de Zwarte Cross Tirolertent

De Isseltaler Musikanten spelen weer in de Tirolertent op de Zwarte Cross

“Liebe Leute, haben sie allwehr Sinn in schnoeihard lossgehen und richtig Schik machen in die Tirolertent?!? Toeter Thijs, DJ Elmo, Hansi Berger aus Bayern en een hele mikmak bloazers staan in ieder geval al te trappelen om er een dicke fette Party van te machen in de gemütlichste tent van de hele Zwarte Cross. Zet je Lederhosen alvast in het vet, schud het stof van je Dirndl-jurk, pak er een goeie pul gerstenat bij en zet je jodelchakra wagenwijd open. Op vrijdagavond 19 juli zijn de Isseltaler Musikanten er klaar voor om de Achterhoekse Alpen te beklimmen.”

Sponsor de Isseltaler Musikanten gratis

Wil je de Isseltaler Musikanten ook GRATIS sponsoren?

Wil je de Isseltaler Musikanten ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de Isseltaler Musikanten. Voor jou een kleine moeite, voor de Isseltaler Musikanten zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel. 

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info