Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jubileum gezelligheidskoor Mengelmoes met de Isseltaler Musikanten

november 10 @ 13:30 - 16:30

Jubileumconcert Mengelmoes Diemse zangers

Het gezelligheidskoor Mengelmoes bestaat dit jaar 20 jaar. Het is opgericht op 10 november 2004 door een paar enthousiaste mannen uit Didam die samen graag vlotte nummers wilden zingen. Een paar zongen er al bij het Liemers Mannenkoor waardoor een mooie start gemaakt kon worden.

Het gezelschap groeide al snel uit tot een groep van ongeveer vijf en dertig Diemse zangers die graag gezien en vooral gehoord werden op uiteenlopende evenementen in de regio. Kwamen de zangers eerst uit Didam, later kwamen ook zangers uit de omgeving van Didam bij het koor zingen. Het streven is wel altijd geweest om het maximaal bij 35 zangers te houden, zodat het een gezellige groep blijft waarbij iedereen elkaar nog kent.

De Isseltaler Musikanten zijn uitgenodigd om samen met Mengelmoes het Jubileumconcert te verzorgen. Het concert wordt gegeven in de Kerk van Loil, Wehlseweg 36,  6941 DM Didam.

Alle informatie treft u aan op de website van Mengelmoes: https://mengelmoes-didam.nl/

Zondag 10 november 2024 | 13:30-16:30 uur | Jubileum Concert Mengelmoes  ( Mengelmoes 20 jaar) | Kerk van Loil | Loil

Het koor wordt muzikaal begeleid door een eigen combo met Annèt Lammers op piano, Willy Gieling op drums, Theo Vonk op basgitaar en Theo Scholten op accordeon. Cindy Gregoor is de dirigent die voor de groep staat.

Het repertoire bestaat uit feest- en levensliederen, musicalsongs, ballades en schlagers. Dit brede repertoire verklaart meteen de naam Mengelmoes. Optredens worden verzorgd voor verenigingen, bedrijven en instellingen maar ook tijdens diverse activiteiten en evenementen zoals Didam op Stelten.

In 2013 is er een cd uitgebracht met de titel ‘Gewoon Mengelmoes’ en er is vanaf 2019 weer een cd te koop met onze laatste nummers (Live optreden).

Het koor hoopt samen nog vele vlotte, enthousiaste en soms ook ontroerende liederen te mogen zingen.

Gegevens

Datum:
november 10
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://mengelmoes-didam.nl/optredens/

Organisatoren

Isseltaler Musikanten
Mengelmoes

Locatie

‘t Hart van Loil
Wehlseweg 36
Didam, Gelderland 6941 DM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info