Nieuwsbrief met kerst- en nieuwjaarswens

De Isseltaler Musikanten wensen jou en je geliefden hele fijne feestdagen toe en een gezond en muzikaal 2024.  Ook  in het nieuwe jaar kun je weer veel van ons horen en zien. Wij hopen je weer bij onze concerten te mogen begroeten. Houd vooral onze social mediakanalen (FacebookInstagram en TikTok) in  de gaten en neem regelmatig een kijkje op onze immer actuele en informatieve website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


ZONDAG 21 JANUARI 2024 VAN 11.30 – 14:00 uur

Nieuwjaarsconcert Ugchelen 

Dorpshuis Ugchelen, Ugchelen. Info: Facebookevenement

ZONDAG 28 JANUARI 2024 VAN 14.00 – 17.00 uur

Musikfest an der Issel 

Zalencentrum Wieleman, Westervoort Info: Facebookevenement

Regel goedkoop in de voorverkoop je kaartje!

Nadere informatie over het Nieuwjaarsconcert Ugchelen 
Op zondag 21 januari 2024 gaan de Isseltaler Musikanten hun traditionele Nieuwjaarsconcert met Egerländerblaasmuziek in Ugchelen geven. Samen met hun dirigent Cyrille van Poucke staan de muzikanten borg voor een paar uur gezelligheid met stemmige blaasmuziek.

De toegangskaarten à € 8,50 voor dit concert zijn (ook voor aanvang) aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook vooraf gereserveerd worden via: 026-3820245/ info@isseltalermusikanten.nl of de app op de website www.isseltalermusikanten.nl. In de e-ticketshop van de Isseltaler Musikanten zijn de kaarten ook beschikbaar.

Waar en wanneer?  
In samenwerking met Gon Bakker en Toon Hartgers wordt het concert gegeven in het Dorpshuis Ugchelen, Bogaardslaan 81, 7339 AN Ugchelen op zondag 21 januari 2024 om 11.30 uur. De zaal gaat open om 10.30 uur.  

Nadere informatie over het Musikfest an der Issel
De Isseltaler Musikanten gaan samen met De Dieseltrekkers het succes herhalen en hebben weer een gezellig feest in Westervoort georganiseerd onder de naam ‘Musikfest an der Issel’.
Op zondagmiddag 28 januari 2024 zal de grote zaal van Wieleman worden voorzien van lange tafels en staan de bierpullen klaar om met gerstenat gevuld te worden. De Isseltaler Musikanten beginnen om 14.00 uur met stemmige Böhmische Musik en zullen het publiek uitnodigen tot ‘gemütlich schunkeln’. Na een korte pauze gaan De Dieseltrekkers de zaal vermaken met gezellige muziek. Aan het eind van de middag zullen beide orkesten een XXL-formatie formeren, waarmee het Musikfest muzikaal wordt afgesloten. Daarna is er volop gelegenheid om samen met de muzikanten gezellig een schnitzel of kipsaté van Wieleman te eten.

Kaarten zijn via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop € 7,50 per persoon. Aan de zaal op de dag van het concert kosten de kaarten € 10,00. U kunt ook kaarten bestellen per e-mail info@isseltalermusikanten.nlronny@dt-orchestra.nl (Ronny Arends) of via de app op de website.
Wilt u schnitzel mee-eten of kipsaté? Dan kan ook. Koop dan een kaartje inclusief schnitzel of kipsaté voor € 20,00. Deze kaarten zijn alleen in de voorverkoop via de ticketshop verkrijgbaar.

Waar en wanneer?  
Het ‘Musikfest an der Issel’ wordt gehouden op zondagmiddag 28 januari 2024 in Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, 6931 BA Westervoort. De aanvang is 14.00 uur en de zaal gaat om 13.00 uur open.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info