Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsconcert Ugchelen

januari 22 @ 11:30 - 14:00

€8,50

Met de Isseltaler Musikanten muzikaal op weg in 2023

Muzikanten openen het jaar in Ugchelen op 22 januari

Ugchelen – In januari 2023 gaan de Isseltaler Musikanten hun traditionele Nieuwjaarsconcert met Egerländerblaasmuziek in Ugchelen geven. Samen met hun dirigent Cyrille van Poucke staan de muzikanten borg voor een paar uur gezelligheid met stemmige blaasmuziek.

 

Ticketshop is geopend 

 

In samenwerking met de Gon Bakker en Toon Hartgers wordt het concert gegeven in Dorpshuis Ugchelen, Bogaardslaan 81, 7339 AN Ugchelen op zondag 22 januari 2023 om 11.30 uur. De zaal gaat open om 10.30 uur.

 

Isseltaler Musikanten

Deze muzikanten onder leiding van Cyrille van Poucke spelen op hoog niveau traditionele en nieuwe Böhmische blaasmuziek. Sinds de oprichting in 1977 is de kapel haar Böhmische Egerländerroots trouw gebleven. Diverse werken van Ernst Mosch und sein Egerländer Musikanten en diverse andere Böhmische (jonge) componisten zullen tijdens het feestelijke programma in het Dorpshuis in Ugchelen de revue passeren.

Gedurende haar 45-jarig bestaan is het blaasorkest uitgegroeid tot een toonaangevende kapel. Met gemiddeld 12 optredens per jaar zijn de muzikanten op de bühne te vinden, niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Het orkest speelde in Zuid-Tirol op het muziekfeest in Tramin en is regelmatig te gast in Hamminkeln (Duitsland) bij de destilleerderij van de befaamde Isseltaler Kruidenlikeur. In mei 2022 hebben de muzikanten geprogrammeerd gestaan op het Open Airfestival der Blasmusik Blechlawine in Mayrhofen Oostenrijk. De muzikanten organiseerden meerdere keren Egerländerworkshops en concerten met bekende Duitse en Oostenrijkse professionele muzikanten.

Kaarten        

De toegangskaarten à € 8,50 voor dit concert zijn (ook voor aanvang) aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook vooraf gereserveerd worden via: 026-3820245/ info@isseltalermusikanten.nl of de app op de website www.isseltalermusikanten.nl. In de e-ticketshop van de Isseltaler Musikanten zijn de kaarten ook beschikbaar.

 

Gegevens

Datum:
januari 22
Tijd:
11:30 - 14:00
Kosten:
€8,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Isseltaler Musikanten
E-mail:
info@isseltalermusikanten.nl

Locatie

Dorpshuis Ugchelen
Bogaardslaan 81
Ugchelen, Gelderland 7339 AN
+ Google Maps
Telefoon:
055 533 5144
Bekijk de site van Locatie

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info