Zweimal Blasmusik 2023

De komende periode zijn er weer diverse blaasmuziekevenementen. Zet het volgende muziekfeest zeker in je agenda!  

ZATERDAG 7 OKTOBER 2023 VAN 19:00 – 23:00 Zweimal Blasmusik 2023
Kulturhus De Borg, Babberich. Info: Facebookevenement ‘Zweimal Blasmusik 2023’ met Die Salländer en de Isseltaler Musikanten.

Isseltaler Musikanten organiseren weer ‘Zweimal Blasmusik’.

Wij pakken het groots aan met Zweimal Blasmusik 2023. Blasmusik en gezelligheid, zowel in de grote als de kleine bezetting:

Isseltaler Musikanten en Die Salländer

7 oktober Kulturhus De Borg Babberich

In samenwerking met Drumfanfare Sint Jan Babberich, voordelige kaarten via www.isseltalermusikanten.nl of 026-3820245Babberich – De Isseltaler Musikanten hebben samen met Drumfanfare “St. Jan” Babberich weer een groot blaasmuziekfeest georganiseerd. Op zaterdag 7 oktober 2023 hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en Die Salländer. Deze jonge kapel heeft in korte tijd een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd met optredens in binnen- en buitenland.

Die Salländer  
Zeven liefhebbers van Böhmische Blasmusik hebben elkaar een aantal jaren geleden gevonden en het orkest Die Salländer opgericht. In de kleine bezetting wordt de typisch Böhmische blaasmuziek ten gehore gebracht zoals deze is gecomponeerd door onder andere Ernst Mosch, Franz Watz, Berthold Schick u.s. Allgäu6 en diverse Tsjechische componisten. Isseltaler Musikanten
De Isseltaler Musikanten uit Rheden zijn organisator van ‘Zweimal Blasmusik’. ‘Zweimal Blasmusik’ is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kan het publiek genieten van blaasmuziek op topniveau, waarbij door Drumfanfare “St. Jan” Babberich wordt gezorgd voor een hapje en een drankjeDie Salländer spelen een afwisselend programma bomvol met Blasmusik-klassiekers, nieuwe werken en diverse solistische stukken. De Isseltaler Musikanten onder leiding van Cyrille van Poucke spelen op hoog niveau traditionele en nieuwe Böhmische blaasmuziek. Sinds de oprichting in 1977 is de kapel haar Böhmische Egerländerroots trouw gebleven.Regel  goedkoop in de voorverkoop je kaartje!

Waar en wanneer?    
‘Zweimal Blasmusik’ wordt gehouden op zaterdagavond 7 oktober 2023 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via www.isseltalermusikanten.nl. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 per persoon, in de voorverkoop kosten de kaarten € 10,00. U kunt ook kaarten bestellen via 026 – 38 20 245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl.

zaterdag 7 oktober 2023, 19.00 uur, Kulturhus de Borg, Babborgaplein 3a (6909 DW) Babberich (Zevenaar).

Kaarten € 12,50 pp voorverkoop € 10,00 pp: via de ticketshopde WhatsAapp op de website, per telefoon 026-3820245 en bij de muzikanten van de Isseltaler Musikanten Facebookevenement Waar ligt Babberich? klik hier 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info