Musikfest an der Issel 2024

Aanstaande zondag is het dubbelfeest in Westervoort. Met het ‘Musikfest an der Issel‘ wordt ook het 66-jarig bestaan van het Westervoortse orkest De Dieseltrekkers gevierd bij Zalencentrum Wieleman. Het is voor de tweede keer dat dit ‘fest’ wordt gehouden.

De Isseltaler Musikanten bijten om 14.00 uur het spits af. Na een korte pauze is het de beurt aan De Dieseltrekkers. Aan het eind van de middag treden beide orkesten op als XXL-formatie. Daarna kan desgewenst samen met de muzikanten wat worden gedronken en een schnitzel of kipsaté worden gegeten.

Kaarten voor het Musikfest an der Issel kosten € 7,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen in de ticketshop van de Isseltaler Musikanten. Aan de deur betaalt u zondag € 10,00 voor een kaartje. Een kaartje inclusief schnitzel of kipsaté kost € 20,00 voorverkoop.

Westervoorts Nieuwsblad publiceert op 23 januari 2024 de volgende artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info