Isseltaler Musikanten in line-up Tirolertent Zwarte Cross

Isseltaler Musikanten op de Zwarte Cross

𝗠𝗲𝗴𝗮𝘀𝘁𝗶𝗺𝗺𝘂𝗻𝗴, 𝘀𝗽𝗮𝘀𝘀 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗮𝘀: 𝗱𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗲-𝘂𝗽 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗼𝗹𝗲𝗿𝘁𝗲𝗻𝘁!

Alle helden uit de Alpen worden weer ingevlogen om er op 20-21-22-23 juli in Lichtenvoorde een tolle party van te maken in de Tirolertent. Voor alle campinggasten weer goed nieuws dus, want er kan dankzij deze line-up weer tot in de late uurtjes doorgeknapt worden op het Walhalla.Inhaken geblazen en kom maar door met die meters bier! Zigge, zagge, zigge, zagge, HOSSA HOSSA HOSSA!

Check hier de line-up:

René le Blanc | Kees Haak | Limburger Buben & Freunde | Wijbrand van der Sande | Rasss Echt | Die riabig’n Tiroler | Wolfgang Saufi | Ruud Appelhof | DJ Elmo | ToeterThijs Der Alphornzauberer | Die Lustigen Moeflons | Rosentaler | Hossahossahossa | Falsch und Verrückt | Die Original Apfelstrudel Oberkrainer | Isseltaler Musikanten | De Tukkerbloazers – Losser | Egerländerkapel “Die Reifholzkapelle” Iedere avond start het live programma in de Tirolertent met een complete vette blaaskapel.

De organisatie meldt op haar website:


“Het werd al vaak gevraagd en nu pakken we keihard uit. Die Isseltaler Musikanten zijn een onvervalste Egerländer Blaaskapel en de grootste en bekendste nummers zullen je om de oren vliegen in de Tirolertent. De mooiste blaasmuziek hoor je natuurlijk in de Spiel mir einer Tirolertent op de Zwarte Cross!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info