Isseltaler Musikanten op zoek naar een trompettist

GEMEENTE RHEDEN – Wellicht wonen er in de gemeente Rheden nog getalenteerde trompettisten. De Isseltaler Musikanten willen graag kennismaken met een trompettist, die met flair en lef met trompetsignalen de muzikale overgangen gaat bepalen en een belangrijke stem aan de Flügelhornsectie kan toevoegen.

Kunnen De Isseltaler Musikanten jou uitnodigen voor een repetitie?

De Isseltaler Musikanten zijn ervaren in het organiseren van toonaangevende blaasmuziekevenementen, zoals ‘Zweimal Blasmusik’, ‘Isseltalerfest’ en de ‘Egerländer Workshop’. Zij hebben zo’n 10-12 optredens per jaar.

De Isseltaler Musikanten zijn een (amateur)orkest met een professionele organisatie en een vakbekwame dirigent. De leden zijn gewend op behoorlijk niveau muziek te maken. De dirigent stelt zijn eisen. Repeteren doen zij wekelijks op donderdagavond in Rheden. Het repetitiebezoek is hoog.

Heb je interesse? Stuur een WhatsApp via de website www.isseltalermusikanten.nl. Of kom eens kijken bij het repetitielokaal March & Showband, IJsselsingel 17, 6991 ZP Rheden. 026 382 0245.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info