Streep door muziekfeest ‘Zweimal Blasmusik’ met Achterhoekse blaaskapel in Babberich

Babberich – Het blaasmuziekfeest Zweimal Blasmusik in Kulturhus De Borg in Babberich gaat komende zaterdag niet door. Er was te weinig animo voor het evenement, laat organisator blaaskapel Isseltaler Musikanten uit Rheden. 

De organisatie ziet dat de geringe animo geen incident is. ‘Helaas is het in de huidige tijd vaker zo dat optredens in onze blaaskapellenwereld minder goed bezocht worden, zelfs als er topkapellen geprogrammeerd staan’, laat zij weten aan de mensen die wél een kaartje hadden gekocht. 
Zij krijgen hun geld – 12,50 euro per kaartje – zo spoedig mogelijk terug. De organisatie streeft alle terugbetalingen binnen 7 dagen te hebben afgewikkeld.

Optredens in Doetinchem en Westervoort

Had u een kaartje en wilt u graag alsnog genieten van de muziek van blaaskapel Isseltaler Musikanten? Het eerstvolgende concert is op 27 november in Doetinchem, al is hier een wachtlijst.

Op 29 januari 2023 staat het blaasensemble in Westervoort, terwijl een week eerder een optreden staat gepland in Ugchelen.

De Gelderlander 7 oktober 2022


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info