Zweimal Blasmusik geannuleerd

Beste muziekvrienden,

Met veel plezier in muziek hebben we ons voorbereid op ons concert samen met Blaaskapel de Optimisten in de serie ‘Zweimal Blasmusik’ op zaterdag 8 oktober in Babberich. Helaas moeten wij u slecht nieuws meedelen!

‘Zweimal Blasmusik’ kan in verband met tegenvallende voorverkoop geen doorgang vinden. Wij kunnen daar met elkaar allerlei oorzaken voor invullen. Helaas is het in de huidige tijd vaker zo dat optredens in onze blaaskapellenwereld minder goed bezocht worden, zelfs als er topkapellen geprogrammeerd staan. Een een ander neemt niet weg, dat wij onze activiteiten ter promotie van de ‘Blasmusik’ vol enthousiasme zullen voortzetten.

Wij hopen op uw begrip en zien u graag op een van de volgende concerten, te weten op 27 november 2022 in Doetinchem (hier is een wachtlijst), op 22 januari in Ugchelen en op 29 januari in Westervoort.

Wij hebben de terugbetaling van de reeds betaalde tickets voorbereid. Indien u via de Ticketschop heeft betaald, ontvangt u de ticketprijs via de ticketshop terug. Heeft u rechtstreeks aan ons betaald, dan ontvangt u de betaling van ons terug. Wij verwachten de terugbetaling binnen 7 dagen te hebben afgewikkeld.

Wij willen onze concertbezoekers bedanken en hopen dat u ons trouw blijft.

Onze speciale dank gaat ook uit naar de muzikanten van Blaaskapel de Optimisten en bestuur en leden Drumfanfare St. Jan Babberich en het bestuur en medewerkers van Kulturhus De Borg, met wie wij dit evenement hebben georganiseerd.

One Reply to “Zweimal Blasmusik geannuleerd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info