Trompettisten opgelet!

De Isseltaler Musikanten willen graag kennismaken met een trompettist, die met flair en lef met trompetsignalen de muzikale overgangen gaat bepalen en een belangrijke stem aan de Flügelhornsectie kan toevoegen. Kunnen wij jou uitnodigen voor een repetitie?

✅ Wij zijn ervaren in het organiseren van toonaangevende blaasmuziekevenementen, zoals ‘Zweimal Blasmusik’, ‘Isseltalerfest’ en de ‘Egerländer Workshop’. Wij hebben zo’n 10-12 optredens per jaar.

✅ Wij zijn een (amateur)orkest met een professionele organisatie en een vakbekwame dirigent. De leden zijn gewend op behoorlijk niveau muziek te maken. De dirigent stelt zijn eisen.

✅ Repeteren doen wij wekelijks op donderdagavond in Rheden. Het repetitiebezoek is hoog.

Heb je interesse? Stuur een WhatsApp via onze website www.isseltalermusikanten.nl

repetitielokaal March & Showband, IJsselsingel 17 (Pb 17, 6990 AA, 6991 ZP Rheden
026 382 0245

2 Replies to “Trompettisten opgelet!”

  1. Goedemorgen, lees net jullie oproep voor Bsstrombone. Heb tevens ervaring op Trompet en Euphonium. Graag kom ik op een donderdagavond luisteren tijdens een repetitie. Hoor graag van jullie.
    Met groet,
    Ep Voordes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info