Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Isseltaler Musikanten op stadsfeest Doetinchem

3 september, 2023 @ 12:00 - 14:00

Gratis
Isseltaler Musikanten zijn een van de acts op de ‘Duitse dag’ van Stadsfeest Doetinchem, een groots feestweekend op het Simonsplein Doetinchem.


Zondag 3 september is het tijd voor het ‘Stimmungsvolles Bier- und Weinfest am Simonsplatz’ met de Palemiger Spatzen, Peter Borkes en de Isseltaler Musikanten. DJ Guus draait de lekkerste Duitse kneiters en de lekkere wijnen 🍷 van Reserva.nl en de biertjes🍺 staan klaar op de bar! Bakker Bart zorgt voor een lekker broodje bratwurst! 🌭 Het is een ‘Fest’ voor iedereen en dus gratis toegankelijk!


Het wordt een top🇩🇪 zondag!

Vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur kun je genieten van de Blasmusik van de Isseltaler Musikanten.

 

Deze muzikanten onder leiding van Cyrille van Poucke spelen op hoog niveau traditionele en nieuwe Böhmische blaasmuziek. Sinds de oprichting in 1977 is de kapel haar Böhmische Egerländerroots trouw gebleven. Diverse werken van Ernst Mosch und sein Egerländer Musikanten en diverse andere Böhmische (jonge) componisten zullen tijdens het feestelijke programma de revue passeren.
Stadsfeest Doetinchem, een feest voor iedereen! Jong en oud, Doetinchemmers. inwoners én bezoekers van de Achterhoek weten jaarlijkse de stad weer te vinden tijdens de festiviteiten in het eerste weekend van september.
Dit jaar vindt het Stadsfeest plaats van 1 september tot en met 3 september. Kom naar de kermis op en rondom het stadhuisplein, ga uit je dak tijdens het Doetinchems Manifest op de Bleek, feest mee bij optredens van de talloze bands, geniet samen van drankjes en goed eten, woon de unieke universele dienst in de Catharinakerk bij of bezoek de spectaculaire vuurwerkshow ter afsluiting van het Stadsfeest. #Doetinchemfeest #StadsfeestDoetinchem #lkkrdoetinchem #Stadsfeest #Simonsplein Doetinchem

Gegevens

Datum:
3 september, 2023
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://stadsfeestdoetinchem.nl/programma/

Locatie

Simonsplein Doetinchem
Smonsplein
Doetinchem, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Deze website gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken.   Meer info