• Isseltaler Musikanten
  meer dan 40 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden
 

Nieuwjaarsconcert met de Isseltaler Musikanten Angerlo

agenda Isseltaler Musikanten
 Registratie gesloten
 
0
nieuw2019banner
Datum: zondag 6 januari 2019 11:30

Locatie: Dorpshuis de Meent  |  Plaats: Angerlo

Isseltaler Musikanten starten jaar met ‘Nieuwjaarsconcerten’

zondag 6 januari in Angerlo

In januari 2019 gaan de Isseltaler Musikanten op twee plaatsen in de regio hun traditionele Nieuwjaarsconcerten met Egerländerblaasmuziek geven. 

Op zondag 6 januari 2019 geven de muzikanten het eerste nieuwjaarsfeest in Angerlo, daar concerteren de muzikanten onder leiding van dirigent Cyrille van Poucke om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent, Prinses Margrietlaan 3a. De zaal gaat open om 10.30 uur.  De toegangskaarten à € 8,50 voor het concert zijn voor aanvang aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook telefonisch of per e-mail gereserveerd worden: 026-382 02 45 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via de agenda op de website www.isseltalermusikanten.nl. Ook zijn kaarten via de e-Ticketshop van het orkest te bestellen, zodat de bezoekers de kaarten direct thuis veilig kunnen betalen en kunnen printen. De zaal is een uur voor het optreden geopend.

nieuwjaar2019laagsoeren 

Nieuwe ‘Trachtenhemden’

De heren van het orkest hebben recentelijk nieuwe uniforme ‘Trachtenhemden’ aangemeten gekregen, welke gekocht konden worden dankzij een bijdrage van Univé Stad en Land. Tijdens het concert worden de door de verzekeraar gesponsorde ‘Trachtenhemden’ officieel overhandigd.

De Isseltaler Musikanten willen met hun tournee zoveel mogelijk blaasmuziekliefhebbers in de regio de gelegenheid geven om een sfeervol en gezellig blaasmuziekconcert mee te maken.  

 

Telefoon
026-3820245
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Prinses Margrietlaan 3A, 6986 AP Angerlo

 

Kaart


Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.