Afdrukken

 

Wij zijn op zoek naar een (bas)trombonist(e)

Er komt er een plaats vrij in onze trombonesectie.

Of dat wat voor jou is kun je beoordelen tijdens onze optredens of op onze repetities. Wellicht kunnen wij je uitnodigen een optreden of een repetitie bij te wonen. Neem dan even contact op.

Repeteren doen wij wekelijks op donderdagavond in Rheden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 026-3820245 - Jan-Joris Heling

(vacature 1 september 2019)

Ben of ken jij de Egerländer muzikant die wij zoeken?

Ben of ken jij de muzikant die graag deel uit wil maken van een succesvol Egerländerblaasorkest dat op niveau onder professionele leiding optredens verzorgt? De Isseltaler Musikanten geven graag ervaren, maar ook nieuwe, jonge wat minder ervaren muzikanten de gelegenheid een aantal proefrepetities mee te draaien. Bij ons hoef je niet voor te spelen, maar spreken wij gewoon voor jou en voor ons een proefperiode af, waarin wij je desnoods de fijne kneepjes van de Egerländermuziek bijbrengen.

Bespeel je een van de instrumenten uit ons orkest, dan leren wij je eventueel hoe je de blaasmuziek swingend kunt laten klinken. Wij weten hoe deze muziek met Schwung gespeeld moet worden en brengen dat graag op jou over. De nog niet zo ervaren muzikanten bieden wij graag een mogelijkheid orkestsamenspel te leren en podiumervaring op te doen. 

Informeer vrijblijvend of er nu of in de toekomst plaats is binnen een van de secties van ons orkest. Een keer een repetitie bijwonen om de smaak te proeven mag altijd.

Kortom: Wij zoeken jou! Proef ook de sfeer van ons orkest. 

Wekelijks repeteert het orkest op donderdagavond in Rheden aan de IJsselsingel 17 (repetitielokaal March & Showband Rheden). De repetitieavond begint om 20.00 uur.

Bel 026-3820245 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nodigen je uit een afspraak te maken voor het vrijblijvend bijwonen van een repetitieavond. 

Na het bijwonen van een repetitieavond kunnen wij een wederzijdse proefperiode afspreken, zodat je wat langer kennis kunt maken met de wijze van repeteren en de sfeer op de repetitieavond.

Nog meer informatie over het muzikant worden bij de Isseltaler Musikanten tref je hier aan.

Graag tot ziens bij ons orkest,

je toekomstige collega-muzikanten.

 

Tagged Under