• Isseltaler Musikanten
  meer dan 40 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden

 

Wij zijn op zoek naar een (bas)trombonist(e)

Er komt er een plaats vrij in onze trombonesectie.

Of dat wat voor jou is kun je beoordelen tijdens onze optredens of op onze repetities. Wellicht kunnen wij je uitnodigen een optreden of een repetitie bij te wonen. Neem dan even contact op, dat kan gewoon via een WhatsApp via de website.

Repeteren doen wij wekelijks op donderdagavond in Rheden.

WhatsApp - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 026-3820245 - Jan-Joris Heling

(vacature 1 september 2020)

Ben of ken jij de Egerländer muzikant die wij zoeken?

Ben of ken jij de muzikant die graag deel uit wil maken van een succesvol Egerländerblaasorkest dat op niveau onder professionele leiding optredens verzorgt? De Isseltaler Musikanten geven graag ervaren, maar ook nieuwe, jonge wat minder ervaren muzikanten de gelegenheid een aantal proefrepetities mee te draaien. Bij ons hoef je niet voor te spelen, maar spreken wij gewoon voor jou en voor ons een proefperiode af, waarin wij je desnoods de fijne kneepjes van de Egerländermuziek bijbrengen.

Bas Wesche

Ons nieuwste lid Bas Wesche stelt zich voor. Welkom bij de Isseltaler Musikanten!

"Als nieuw lid van de Isseltaler Musikanten stel ik mij graag aan jullie voor. Mijn naam is Bas Wesche en woon in Ewijk, een klein dorpje in het land van Maas en Waal. Zoals jullie zien speel ik hoorn. Een prachtig instrument met een bijzondere klank. In de ‘Blasmusik’ niet direct een instrument dat je vaak tegenkomt. Om een nog grotere eenheid te kunnen vormen met mijn trombonecollega’s ben ik thuis aan het oefenen gegaan om in de loop van dit jaar aan te kunnen “schuiven” op trombone.
Naast het optreden op ‘Blechlawine’, dat gepland staat in mei 2020, ben ik ook weer te vinden op het festival ‘Woodstock der Blasmusik’, waar ik al diverse edities van heb bijgewoond. Hier is mijn liefde voor de ‘Blasmusik’ nog groter geworden. Kortom, ik vind het een eer om lid te mogen zijn van deze prachtige kapel en hoop jullie allemaal snel te zien bij een van onze optredens. 
Muzikale groet, Bas Wesche"

 

Bespeel je een van de instrumenten uit ons orkest, dan leren wij je eventueel hoe je de blaasmuziek swingend kunt laten klinken. Wij weten hoe deze muziek met Schwung gespeeld moet worden en brengen dat graag op jou over. De nog niet zo ervaren muzikanten bieden wij graag een mogelijkheid orkestsamenspel te leren en podiumervaring op te doen. 

Informeer vrijblijvend of er nu of in de toekomst plaats is binnen een van de secties van ons orkest. Een keer een repetitie bijwonen om de smaak te proeven mag altijd.

Kortom: Wij zoeken jou! Proef ook de sfeer van ons orkest. 

Wekelijks repeteert het orkest op donderdagavond in Rheden aan de IJsselsingel 17 (repetitielokaal March & Showband Rheden). De repetitieavond begint om 20.00 uur.

Stuur een What's App bericht via de website, bel 026-3820245 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nodigen je graag uit een afspraak te maken voor het vrijblijvend bijwonen van een repetitieavond. 

Na het bijwonen van een repetitieavond kunnen wij een wederzijdse proefperiode afspreken, zodat je wat langer kennis kunt maken met de wijze van repeteren en de sfeer op de repetitieavond.

Nog meer informatie over het muzikant worden bij de Isseltaler Musikanten tref je hier aan.

Graag tot ziens bij ons orkest,

je toekomstige collega-muzikanten.

 

Tagged Under

Muzikant worden bij de Isseltaler Musikanten?

Dat kan wellicht! Wij zijn altijd op zoek naar blaasmuziektalent. Informeer vrijblijvend of er nu of in de toekomst plaats is binnen een van de secties van ons orkest. Geen proefspel, maar gewoon voor jou en voor ons een proefperiode.  

Lees meer op onze pagina Muzikant worden

 

Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.