• Isseltaler Musikanten
  meer dan 40 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden

 

Vanaf Hemelvaartsdag 10 mei 2018 kunt u weer genieten van de meest mooie concerten in het Sonsbeekpark te Arnhem. De Vlotconcerten maken al tientallen jaren deel uit van de zomerse evenementen in het Sonsbeekpark; het mooiste stadspark van Nederland. Het wateroppervlak van de Grote Vijver, het drijvende vlot en de groene ambiance zorgen altijd voor een bijzondere sfeer. Met een natuurlijke akoestiek treden op het vlot de meest interessante bands en orkesten op. Blaasmuziek, jazz, bigband en meer. In 2018 is er voor het 40e jaar live muziek te horen.

40-jarig jubileum voor Sonsbeek Vlotconcerten

Er is speciaal voor de 40e editie  van de Sonsbeekvlotconcerten een Facebookpagina actief gemaakt met de naam  ‘Sonsbeekvlotconcerten’. Op deze Facebookpagina kunt u kennis nemen van alle optredens (van bigbands, blaaskapellen etc.) welke op het vlot worden gegeven, alsmede (archief)foto’s bekijken en kennis nemen van toeristische wetenswaardigheden over Arnhem en het Sonsbeekpark.

sonsbeek header met profieljjh klein

De concerten met topblaasmuziek in deze serie zullen dit jaar op twee achtereenvolgende zondagen worden gegeven door Blaaskapel Stesti en de Isseltaler Musikanten. Speciaal voor die promotie van de blaasmuziek in de hoofdstad van Gelderland is er een website 'Sonsbeekvlotconcerten' gelanceerd. De website is volledig gewijd aan de topblaasmuziekconcerten op het vlot. U kunt hier alle achtergrondinformatie van de kapellen lezen.

Op zondag 17 juni 2018 kunt u kennis maken met de fantastische Mährische blaasmuziek gespeeld door Blaaskapel Štěsti uit Boxmeer. Op zondag 24 juni 2018 is er prachtige Böhmische muziek in het park te horen; Cyrille van Poucke neemt dan met de Isseltaler Musikanten plaats op het drijvend podium in de grote vijver in Arnhems mooiste park.

sonsbeek 1.2. kl

Blaaskapel Štěsti uit Boxmeer streeft ernaar om haar muziek met de typische Tsjechische interpretatie te spelen. Dat kan alleen met de juiste mensen en met de juiste manier van repeteren; deze muzikanten heeft Stesti. Maak kennis met hun fantastische Mährische blaasmuziek.                                                                                                         

De Isseltaler Musikanten hebben spreekwoordelijk aan de wieg gestaan van de Sonsbeekvlotconcerten. Jarenlang traden zij op in het park en trokken volle oevers met liefhebbers. De Rhedense blaaskapel is uitgegroeid tot een toonaangevende kapel die gespecialiseerd is in de Böhmische- en Egerländermuziek.

Logo jubileum 40 jaar vlotconcert

Waar?

Op het vlot in de Grote Vijver van het Sonsbeekpark,
voor Brasserie de Boerderij, Parkweg 2, 6812 BT Arnhem
van 12.00 tot 14.00 uur
gratis toegang

sonsbeek ak flyerimstes

Tagged Under

Aanmelding e-nieuwsbrief Isseltaler Musikanten

Via e-mail de nieuwsbrief ontvangen van de Isseltaler Musikanten?
Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over 'Zweimal Blasmusik', de 'EgerländerWorkshops' en onze andere activiteiten.
Please wait
Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.
Ja, ik accepteer cookies.