Afdrukken


Blasmusik voor jong en oud in de Liemers 

‘Isseltaler verjaardagsconcert’ met Quattro Poly uit de Allgäu

De Isseltaler Musikanten gaan in Duiven hun 45-ste verjaardag vieren met een ‘Isseltaler verjaardagsconcert’. Op zaterdag 7 mei 2022 komt de groep Quattro Poly uit de Allgäuer Alpen voor het eerst naar Nederland. Dit gezelschap brengt ‘hochkarätige Blasmusik’. De Isseltaler Musikanten treden deze avond uiteraard ook op.

 

Isseltaler Musikanten

Voordat Quattro Poly het podium betreedt, zullen de Isseltaler Musikanten optreden. Deze muzikanten onder leiding van Cyrille van Poucke spelen op hoog niveau traditionele en nieuwe Böhmische blaasmuziek. Sinds de oprichting in 1977 is de kapel haar Böhmische Egerländerroots trouw gebleven. 

Gedurende haar 45-jarig bestaan is het blaasorkest uitgegroeid tot een toonaangevende kapel. Met gemiddeld 12 optredens per jaar zijn de muzikanten op de bühne te vinden, niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Het orkest speelde in Zuid Tirol op het muziekfeest in Tramin, is regelmatig te gast in Hamminkeln (Duitsland) bij de destilleerderij van de befaamde Isseltaler Kruidenlikeur en staat in mei 2022 geprogrammeerd op de 3e editie van het Open Air festival Blechlawine in Mayrhofen (Oostenrijk). 


Waar en wanneer?                                     

Het Isseltaler verjaardagsconcert wordt gehouden op zaterdagavond 7 mei 2022 in Cultuurcentrum DE OGTENT, Remigiusplein 9, te (6921 BL) Duiven. De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via www.isseltalermusikanten.nl. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. 

De toegangsprijs bedraagt € 18,50 per persoon. U kunt ook kaarten bestellen via WhatsApp, via 026 - 38 20 245 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Tagged Under